October 13, 2020

Ziarah dan Penyerahan Mushaf Al-Qur'an Harfiah kepada Akademi Tahfiz Abdul Aziz.

October 13, 2020

Melalui kerjasama Yayasan Bushra dan Kasih Ikhlas AAT, Yayasan Bushra telah melakukan ziarah mahabbah dan seterusnya menyerahkan Mushaf Al-Qur'an Harfiah kepada Akademi Tahfiz Abdul Aziz.

Diharap kerjasama seperti ini dapat dijalankan dan seterusnya membantu Yayasan Bushra dalam mencapai motto kami dalam menjadi "Pemangkin Pembangunan Ummah".

Jazakumullahu Khayran diucapkan kepada Kasih Ikhlas AAT kerana memberikan kami kepercayaan dalam menyampaikan amanah yang diberi.