Blog Single

Utama   |   Dakwah   |   Ziarah dan Penyerahan Mushaf Al-Qur’an Harfiah kepada Akademi Tahfiz Abdul Aziz.
Shpae

Melalui kerjasama Yayasan Bushra dan Kasih Ikhlas AAT, Yayasan Bushra telah melakukan ziarah mahabbah dan seterusnya menyerahkan Mushaf Al-Qur’an Harfiah kepada Akademi Tahfiz Abdul Aziz.

Diharap kerjasama seperti ini dapat dijalankan dan seterusnya membantu Yayasan Bushra dalam mencapai motto kami dalam menjadi “Pemangkin Pembangunan Ummah”.

Jazakumullahu Khayran diucapkan kepada Kasih Ikhlas AAT kerana memberikan kami kepercayaan dalam menyampaikan amanah yang diberi.

Post Comment

Copyright ©2022 Yayasan Bushra (1350331-V). All Rights Reserved. Developed & Maintained by Mytranspro