August 11, 2021

Yayasan Bushra Bersama Alumni Methodist Boys School Mengagih 30 Pek Keperluan Asas

August 11, 2021

Alhamdulillah, hari ini pihak Yayasan BUSHRA telah menyerahkan 30 pek keperluan asas kepada wakil ahli jawatan kuasa Alumni Methodist Boys School (MBS) 1975-1980.

Setiap pek mengandungi beras, minyak masak, tepung, gula, teh, kicap dan sos.pek keperluan asas tersebut akan diagihkan kepada ahli Alumni MBS yang terkesan akibat pendemik Covid 19.

Kami mengucapkan Jazakumullahu Khairan Kathiran kepada para penyumbang dan juga kepada AJK Alumni MBS yang berkerjasama menjaya aktiviti Dakwah dan Kebajikan Yayasan BUSHRA.