February 10, 2021

Ternakan Ayam Kampung Kacuk, Sungai Rambai, Melaka

February 10, 2021

Yayasan Bushra telah membuat memeterai perjanjian usahasama kedua di reban ternakan ayam kampung kacuk yang kedua di Sungai Rambai, Melaka Bersama Azhar IG Farm. Usahasama ini dilakukan khas untuk menampung sebahagian dana operasi Pusat Bahasa Arab-Yayasan Bushra. dengan kapasiti sebanyak 15,000 ekor ayam kampung kacuk pada satu-satu masa, projek ini diharap dapat meringankan sebahagian dana yang diperlukan bagi perjalanan Pusat Bahasa Arab Yayasan Bushra.