Pemangkin Pembangunan Ummah
Shpae
Shpae
Shpae
Shpae
Shpae
Shpae
Shpae
Shpae
Shpae

Program Bersama Ibu Bapa PBAYB & Celik Huffaz

Khamis, 21 Disember 2023.

Selesai sudah Program Bersama Ibu Bapa & Penyampaian Keputusan Peperiksaan untuk para pelatih Pusat Bahasa Arab – Yayasan Bushra & Celik Huffaz Yayasan Bushra الحمدلله.
Mabruk kepada semua yang telah menerima sijil-sijil sebagai bukti & tanda penghargaan atas usaha keras antum semua. Moga Allah memberkati setiap usaha yang telah dilakukan serta setiap langkah-langkah yang kehadapan, إِنْ شَاءَ ٱللَّٰهُ.
Warga Yayasan Bushra turut ambil kesempatan ini untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada para penyumbang yang selama ini tak putus-putus menyokong & mendokong setiap apa juga pun program atau aktiviti yang kami anjurkan. Tak lain tak bukan, doa kami untuk kalian, kebaikan dunia akhirat dan pahala yang berpanjangan, إِنْ شَاءَ ٱللَّٰهُ.
Harapan kami juga, agar para ibu bapa yang hadir pagi tadi dapat sebarkan kepada kenalan mengenai usaha kami ini dalam memangkin pembangunan ummah bersama. Masih banyak lagi yang memerlukan perhatian kita semua dalam masyarakat dewasa ini, terutamanya dalam mentauhidkan Allah dan menjadikan Baginda Nabi sebagai contoh utama kita.
Semoga Allah sentiasa bersama kita semua. إِنْ شَاءَ ٱللَّٰه.

No. 12, Taman Ken Rimba, 2, Jalan Lengkuas D16/D, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor.

+603-5523 2832
+6013-969 7944

yb@yayasanbushra.com
yayasanbushra2020@gmail.com

Copyright ©2023 Yayasan Bushra (1350331-V). All Rights Reserved. Developed & Maintained by Mytranspro.