December 21, 2021

Pamaja Malaysia Bersama Yayasan Bushra Meringankan Beban Mangsa Banjir

December 21, 2021

Hari ini Yayasan Bushra telah menyampaikan sumbangan yang diamanahkan oleh Pamaja Malaysia ke pusat pemindahan sementara banjir di padang jawa, Shah Alam. Semoga dengan sumbangan ini dapat membantu mereka yang terkesan asbab ujian banjir yang melanda.

Kami mengucapkan Jazakumullahu Khayr kepada Pamaja Malaysia kerana memberikan kepercayaan kepada kami untuk menyampaikan bantuan ini.

Barakallahu Feek