April 19, 2020

Melawat Projek Reban Ayam Yayasan Bushra

April 19, 2020

Alhamdulillah,

Hari ini saya berkesempatan melawat reban ayam yang di usaha oleh sahabat. Setakat ini beliau telah mengusahakan 4 reban dan 2 reban lagi dalam proses pembenaan.

In syaa Allah, Setiap reban dimuatkan 30,000 ekor ayam dan uruselia ternakan amat sistematik dan tidak memerlukan tenaga kerja yang banyak. Beliau komited dan bersedia membantu YB sekiranya ingin terlibat dalam program ternakan ini.

Dengan kesediaan beliau dapatlah YB merencanakan sesuatu untuk program ini di masa akan datang.Semoga Allah permudahkan lagi usaha beliau dan memberi ganjaran terbaik dari sisi Nya. Amiin.