December 8, 2020

Makanan Harian untuk Asnaf Yayasan Bushra

December 8, 2020

Yayasan bushra mengadakan program makanan harian sepanjang tahun untuk Asnaf berdaftar Ken Rimba. Inisiatif ini dilakukan untuk membantu perbelanjaan harian mereka agar wang mereka dapat digunakan untuk perbelanjaan yang lain.

Program makan harian Yayasan Bushra dijalankan secara mingguan pada hari ahad selepas sesi kuliah yang dianjurkan di dewan Yayasan Bushra ( Dewan Albirr ).

Anggaran jumlah penerima mingguan adalah 40 orang.

Selain itu, Yayasan Bushra juga menganjurkan program makanan berbuka puasa untuk Asnaf Ken Rimba secara harian pada sepanjang bulan Ramadhan.