October 12, 2020

Kerjasama YB dan Bushra Borneo Membantu Fakir Miskin Lahad Datu

October 12, 2020

Alhamdulillah Bushra Borneo dengan kerjasama Yayasan Bushra sentiasa berusaha membantu fakir dan miskin yang memerlukan..

Alhamdulillah agihan kali ini dibantu oleh Puan Suriyani Sue dari Pertubuhan Sukarelawan Lahad Datu. Seramai 10 keluarga terpilih di Kampung Air Lahad Datu menerima manfaat bantuan makanan asas. Bagi menghadkan pergerakan agihan dibuat oleh wakil Bushra Borneo yang juga menetap di Kampung Air..

Di sini kami menyeru semua sahabat perhatikan ahli keluarga kita, jiran-jiran kita dan orang sekeliling. Boleh saja mereka memerlukan bantuan tanpa sepegetahuan kita..

Ayuhlah bersama-sama membudayakan berkongsi rezeki kepada ahli keluarga, jiran-jiran dan orang-orang disekeliling kita..

Jazakumullahu khairan diucapkan kepada Puan Suriyani Sue, Marcel Rahman dari Team MMG dan para penyumbang telah membantu usaha ini..

Barakallahu feekum..