July 24, 2021

Kerjasama Yayasan Bushra dan Azhar IG Farm Menganjur dan Mengagihkan Qurban

July 24, 2021

Alhamdulillah tsumma Alhamdulillah.

Yayasan Bushra telah menganjurkan sekali lagi aktiviti Ibadah Qurban dengan kerjasama pihak Azhar ig farm yang telah menyediakan Haiwan Qurban sehingga menyerahkannya kepada kami.

Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada NGO yang turut membantu kami iaitu Pergerakan Resolusi Ummah (PRU) serta Sunnah Center Klang dalam pengagihan daging Qurban kepada asnaf dan golongan yang memerlukan.

Tidak lupa juga kami mengucapkan Jazakumullahu Khayran wa Barakallahu feekum kepada peserta-peserta Ibadah Qurban anjuran Yayasan Bushra kerana memberikan kepercayaan kepada kami dalam menguruskan Ibadah Qurban ini. Barakallahu feek.