April 14, 2020

Kerjasama NGO lain dengan Yayasan Bushra

April 14, 2020

Alhamdulillah!

Jazakumullahukhairan di atas usaha Yayasan Bushra dan NGO yang terlibat dalam mengurus dan mengagihkan sumbangan dan bantuan kepada keluarga asnaf dan individu yang memerlukan bukan sahaja di sekitar Lembah Klang tetapi juga dibeberapa buah negeri seperti Kedah, Perlis, Sabah dan Sarawak.

Sumbangan ini turut dibantu oleh beberapa NGO dan wakil individu yang gigih berkerjasama dalam memastikan sumbangan ini sampai kepada pihak yang memerlukan. Selain itu juga, Yayasan Bushra yang membekalkan barangan keperluan harian turut menambahkan lagi sumbangan dari setiap pembelian oleh NGO yang menyumbang