October 26, 2020

Pengisian Kuliah Online

October 26, 2020

Pengisian kuliah online bertujuan untuk memberi pendidikan agama mudah alih secara berterusan dan konsisten bagi memenuhi kehidupan seharian ummah dengan ilmu di seluruh Malaysia.

Kuliah secara online dianjurkan dengan misi untuk menyediakan bahan didikan agama tanpa memerlukan komitmen ruang dan masa daripada golongan sasaran Yayasan Bushra. Kelas Online dijadikan medium pengajian harian  berbentuk khusus kepada suatu pengajian usul yang utama di dalam  Syariat Islam. Berikut adalah jadual Kuiah online anjuran Yayasan Bushra :

Isnin – Ahad ( tujuh hari Seminggu ) Kuliah Syamaail Muhammadiyyah
Waktu Kuliah : 6.30 pagi / 11.30 pagi / 9.00 malam

Isnin & khamis ( dua hari seminggu ) Kuliah Tafsir Juzuk Amma
Waktu Kuliah : 9.00 malam

Sabtu sahaja ( sekali seminggu ) Kisah- Kisah dari Hadis Sahih

Kuliah Online anjuran Yayasan Bushra akan muat naik laman sosial media antara nya :

• Page Rasmi Facebook Yayasan Bushra
  • Youtube Channel rasmi Yayasan Bushra
  • Link Kelas Online akan disebar luaskan ke dalam group-group whatsapp / telegram golongan sasaran dibawah penyeliaan Yayasan Bushra