May 1, 2020

Edaran Juadah Berbuka Daripada PRU

May 1, 2020

Edaran juadah berbuka hari ini diteruskan dengan bantuan daripada Pergerakan Resolusi Ummah (PRU) yang turut menyumbangkan dana bagi program edaran juadah berbuka. Untuk makluman, sepanjang bulan Ramadhan, Yayasan Bushra terus konsisten untuk menyediakan juadah iftar bagi golongan yang memerlukan.

Yayasan Bushra akan mengedarkan juadah ini selama 26 hari pada bulan Ramadhan tahun ini insyaAllah bergantung kepada dana terkumpul bagi program ini. Kami mengucapkan jazakumullahu khayran kepada semua yang menyumbangkan dana bagi melancarkan perjalanan program ini.