Alhamdulillahi Rabbil ‘alamin, Wa sallallahu wa salam ‘ala Nabiyyina Muhammadin, Wa ‘ala ahlilhi wa sahbihi ajma’in, Amma ba’du:

Syukur kehadrat Allah Azza wa Jalla, bertemakan “Pemangkin Pembangunan Ummah” Yayasan Bushra (YB) yang telah berdaftar pada 13hb. November 2019 bersedia memikul amanah serta tanggungjawab melaksanakan lima dasar utamanya: Dakwah, Kebajikan, Pengurusan Harta, Pembangunan Ekonomi dan Pelaburan yang berteraskan kepada lima dasar Islam iaitu Aqidah, Akhlak, Manhaj, Al-Qur’an serta Fiqih dan Muamalah. In Syaa Allah.

Untuk merealisasikannya sudah tentu kami memerlukan sokongan sumbangan yang beterusan berupa Wang (termasuk zakat), Harta (melalui Zakat atau Hibbah) serta do’a dari anda.

Akhir kata, saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih pada semua yang terlibat serta para penyumbang yang menyakini usaha kami sebelum ini melalui Bushra Al Birr Training Center dan berharap lebih ramai lagi menyertai usaha murni ini.

Semoga Allah mencucuri rahmat dan keberkatan pada kita semua dengan balasan pahala hingga ke akhirat. Allahumma amiin.
Adi Negara Kamarudin

Copyright ©2023 Yayasan Bushra (1350331-V). All Rights Reserved. Developed & Maintained by Mytranspro.