August 14, 2021

100 Set Makanan Diedarkan Untuk Asnaf Ken Rimba

August 14, 2021

Alhamdulillah hari ini Yayasan Bushra diberi kesempatan untuk mengedarkan 100 set makanan kepada asnaf Ken Rimba pada tengahari ini.

Kami mengucapkan jazakumullahu khayran kepada penyumbang kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk mengedarkan makanan tersebut kepada mereka.

Kami juga ingin mengucapkan barakallahu feek kepada anda yang tidak putus untuk membantu kami perlaksanaan aktiviti bantuan kepada asnaf di kawasan yang berdekatan. Barakallahu feekum.